Let op: onze privacyverklaring is aangepast.   Bekijk hier onze vernieuwde privacyverklaring   

Welkom bij Ardanta

Wat fijn dat u klant bent bij Ardanta! Het kan zijn dat u dat helemaal niet weet, of wellicht onder uw aandacht is ontsnapt. Dat begrijpen we, een uitvaartverzekering is ook niets iets waar u wekelijks mee bezig bent. Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Mijn Ardanta

Hier kunt u een persoonlijk account aanmaken. Het polisnummer vindt u terug in de brief.

Leg uw wensen vast, controleer of uw gegevens nog juist zijn, welke polissen u heeft en wijs bijvoorbeeld een begunstigde toe. 

Overnames

Ardanta heeft uw uitvaartverzekering overgenomen van een andere maatschappij. Wij ontvingen uw gegevens van de maatschappij waar u was verzekerd.

Check hier van welke maatschappijen Ardanta de uitvaartverzekeringen heeft overgenomen.

Wie is Ardanta

Ardanta is de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland. Onderdeel van ASR Levensverzekering N.V. Wij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen. Inmiddels hebben we bijna 4 miljoen verzekerde klanten.

Meest gestelde vragen
Hoe komt Ardanta aan mijn gegevens?

Hebben wij uw uitvaartverzekering overgenomen? Dan ontvingen wij uw gegevens van de maatschappij waar u was verzekerd.
Check hier van welke maatschappijen Ardanta de uitvaartverzekeringen heeft overgenomen.

Wie heeft deze polis afgesloten?

In veel gevallen zien wij dat de polis in de vroege jeugd van de verzekerde is afgesloten. Vaak door de ouders of verzorgers.

Hoe is het verzekerd bedrag bepaald?

Bij het afsluiten van de verzekering is aangegeven welk bedrag er verzekerd moest worden. In het verleden lagen die bedragen veel lager dan op dit moment nodig is om de uitvaart te betalen. Omdat uw verzekerde bedrag niet door u is verhoogd, is het al die jaren hetzelfde gebleven. Als de verzekering premievrij is gemaakt dan heeft dit ook invloed gehad op de hoogte van het verzekerde bedrag.

Bij welke maatschappij is de polis gesloten?

U kunt hier bekijken welke uitvaartmaatschappijen in het verleden zijn overgenomen door Ardanta. 

Waar kan ik de details van deze uitvaartverzekering bekijken?

Dat kan op Mijn Ardanta. Op uw persoonlijke pagina kunt u ook wijzigingen doorvoeren of uw wensen voor de uitvaart vastleggen. Meldt u zich aan bij Mijn Ardanta? Dan kunnen wij u in de toekomst digitaal op de hoogte houden.

Wordt er verder iets van mij verwacht?

We raden u aan om de brief en de bijsluiter die u per post heeft ontvangen, te bewaren bij uw belangrijke papieren. En om uw nabestaanden over deze verzekering te informeren.

Wat kost een uitvaart in mijn regio?

Wij hebben een handige tool waar u, door middel van een paar simpele vragen, een goede inschatting krijgt over de kosten van uw uitvaart.

Wat als ik niet voldoende verzekerd ben?

Wanneer het verzekerde bedrag niet overeenkomt met de kosten van een uitvaart spreken we van onderverzekering. 

Dat hoeft geen probleem te zijn wanneer u ergens anders nog een uitvaartverzekering heeft. Of zelf voldoende (spaar)geld bezit om de kosten aan te vullen.

Wilt u weten wat de kosten zijn van uw uitvaart of wilt u het verzekerde bedrag verhogen?
Klik dan hier. Door het beantwoorden van een aantal eenvoudige vragen, weet u of u voldoende verzekerd bent en of u eventueel uw verzekerde bedrag wilt verhogen.

Ons bezoekadres is:

De Ruyterlaan 8 in Enschede

Navigeer naar ons toe