Let op: onze privacyverklaring is aangepast.   Bekijk hier onze vernieuwde privacyverklaring   

Polis overdragen?

U bent verzekeringnemer en u wilt een polis overdragen. Dat is mogelijk. Hiervoor kunt u verschillende redenen hebben. Uw kind is oud genoeg om de verzekering op zijn eigen naam te hebben. Of gaat u scheiden? En wilt u dat de verzekering van uw ex-partner op zijn of haar naam komt te staan. Op deze pagina vindt u hoe u dit regelt.

Formulier invullen

Via onderstaande knop kunt u het overdrachtsformulier eenvoudig downloaden en invullen.

Betaalt u nog premie? Laat de nieuwe verzekeringnemer dan ook de machtiging invullen en ondertekenen. Dit is niet nodig als u geen premie meer betaalt. 

Formulier terugsturen

Maak een foto van het ingevulde formulier of stuur het ingevulde en ondertekende formulier terug via ardanta.klantenservice@asr.nl 

Of per post:

Ardanta
Postbus 346
7500 AH Enschede

Praktische gids rond overlijden

Ardanta helpt u verder dan het uitkeren na een overlijden. Ook staan we klaar als u praktische vragen rond een overlijden heeft. Nu. En straks als het nodig is. Veel is vooraf te regelen. Dat geeft rust.

Gaat u naar onze praktische gids rond overlijden.

Meest gestelde vragen
Verandert de polis als ik deze overdraag?

Nee, de polis verandert dan niet. De polisvoorwaarden, premie en uitkering bij overlijden blijven hetzelfde.

De polis is lang geleden afgesloten. Ik twijfel of de polis die ik wil overdragen nog wel past bij de financiële situatie en de wensen. Wat kan ik doen?

De nieuwe verzekeringnemer kan altijd contact met de verzekeringsadviseur of met ons contact opnemen. Dan gaan we inventariseren of de verzekering nog past bij de financiële situatie en de wensen. Link naar contactformulier.

Ik wil zeker weten dat ik de formulieren goed invul. Wie kan ik bellen of mailen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Of belt u naar (053) 488 11 22. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik mijn vraag stellen?

Staat uw vraag er niet bij? Dan helpen we u graag verder via mail of telefonisch. Gaat u naar het contactformulier. Of op telefoonnummer (053) 488 11 22, zijn we van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

Ons bezoekadres is:

De Ruyterlaan 8 in Enschede

Navigeer naar ons toe